قفل کردن سایت در صفحه دوم گوگل رو مخ ترین اتفاقی هست که زمان انجام پروژه هام رخ میداد، به مرور به الگویی رسیدم که خیلی بهم کمک میکرد و هر زمانی اجراش کردم ازش نتیجه گرفتم .دقت کن تکنیکی که گفتم باید به همین مدل انجام بشه تا سیگنال برند قوی باشه و یه شوک خوب به سایتت بدی .
خبرگذاری های بزرگ وقتی رپورتاژآگهی میری چندین سایت دیگه ازشون کپی میکنند و همین باعث میشه که تاثیر این سیگنال برند بیشتر باشه ،اینکه فقط یک لینک باشه و به صفحه هوم پیج با اسم برند باشه چندین فرمول داره که خلاصش میشه طبیعی کردن لینک سازی، بالانس کردن وزن لینک خارجی، رسوندن کانسپت و مفهوم به گوگل با محتوا بجای انکرتکست حتی میتونی لینک رو بصورت Naked یعنی فقط آدرس رو کپی کنی قرار بدی
متن ویدئو فرار از آشغال دونی گوگل
زمانی که یک کلمه را داخل گوگل سرچ میکنی با یک صفحه روبهرو میشوی که چیزی حدود ده تا نتیجه دارد بهت نشان میدهد به این صفحه اصطلاحاً SERP یا صفحه نتایج گفته میشود طبق امار زیر یک درصد افراد زمانی که آن کلمه را سرچ میکنند به صفحه دوم هم میروند در نتیجه میتوانیم بگوییم از صفحه دوم به بعد عملا ما یک اشغالدونی داریم تو گوگل حالا اگر از صفحه دوم هستی رو کلمه پررقابت رقابت متوسط و میخوای بری صفحه اول یک تکنیک بهت میگم یک ریپورتاج اگهی طراحی کن با موضوع همون صفحه و صرفا تو آن رپورتاج یک لینک قرار بده این لینک هم به home page خودت هم باشه و صرفا با اسم برندت به home page لینک بده و تو یک خبرگذاری بزرگ مثل تسنیم یا مهرنیوز منتشر کن یک سیگنال برند خیلی قوی روی کیبوردی که مدنظرت است ایجاد کرده که بهت کمک میکند به راحتی از صفحه دوم بیای صفحه اول.
تعریف SERP
Search Engine Result Page یا SERP به معنی صفحه نتایج موتورهای جستجوست که هنگام جستجوی یک عبارت کلیدی به کاربر نشان داده میشه. به زبان سادهتر شما دنبال مطلبی با عنوان “متخصص سئو” هستید؛ این کلمه رو تو یکی از مرورگرهای خودتون جستجو میکنید و صفحاتی از نتایج به شما نشان داده میشه.
تو هر صفحه تعدادی سایت به شما نمایش داده شده که به این صفحات Serp میگن؛ که این نتایج براساس جستجوی شما نمایش داده شده و البته منحصر به فرد هم هست. چون ممکنه جستجوی همین کلمه کلیدی برای یه کاربر دیگه متفاوت باشه.
دلیل تفاوت نتایج جستجو در مواردی مثل مکان فیزیکی کاربر، تاریخچه مرورگر، علاقههای کاربر و مواردیه که با توجه به خصوصیات و جستجوهای قبلی به کاربر نشان داده میشه.
در نظر داشته باشین که نتایج داخل یک صفحه دو نوعه: نتایج جستجوی ارگانیک که توسط الگوریتمهای موتور جستجو رتبه بندی میشن و نتایج جستجوی پشتیبانی شده یعنی تبلیغات که براساس مواردی مثل مکان کاربر، جنسیت، علایق و… نشان داده میشن.
Serp چه اهمیتی داره؟
موتور جستجوی گوگل، تعداد جستجوها در گوگل و الگوریتمهای اون از مواردی هستن که مدیران سایتها رو مجاب کرده تا به شدت به قوانین و الگوریتمهای رتبه بندی سایت پایبند باشن و هر روز برای دریافت رتبه بهتر در گوگل تلاش کنن.
طبق آمار، بازدید صفحههای اول نتایج موتور جستجو توسط کاربران به شدت بالا و نسبت به صفحههای بعدی فاصله زیادی داره؛ از این رو، سایتها باید با تولید محتوای جذاب و منطبق با الگوریتمهای جدید موتورهای جستجو، رتبه سایت خودشون رو تو کلمات کلیدی مورد نظرشون افزایش بدن تا تو نتایج صفحه اول قرار بگیرن؛ در غیر این صورت، ممکنه سایتی با ترافیک کم رو مدیریت کنن که هیچ سودی براشون نداره!
بهبود Serp
خب با توجه به موارد بالا، باید برای بهبود Serp سایت خودمون تلاش کنیم و موارد زیر میتونن تو این بهبود، به ما کمک کنن:
- تعیین و سئو کلمات کلیدی مورد نظر سایت
- بررسی و آنالیز موقعیت Serp رقبا در کلمات کلیدی مورد نظر
- تمرکز و تقویت کلمات کلیدی تک سیلابی، دو سیلابی و سه سیلابی
- بهبود رتبه کلمات کلیدی ترکیبی
- تولید محتوای سئو شده با کلمات کلیدی مورد نظر
- بهبود رتبه تصاویر سایت در کلمات کلیدی مورد نظر
- افزایش فعالیت تو شبکههای اجتماعی با کلمه کلیدی مورد نظر
- دریافت لینکهای با کیفیت از سایتهایی با Serp بالا
- استفاده از ابزار SERPmojo
Search Engine Result Page یا SERP به معنی صفحه نتایج موتورهای جستجوست که هنگام جستجوی یک عبارت کلیدی به کاربر نشان داده میشه.
موتور جستجوی گوگل، تعداد جستجوها در گوگل و الگوریتمهای اون از مواردی هستن که مدیران سایتها رو مجاب کرده تا به شدت به قوانین و الگوریتمهای رتبه بندی سایت پایبند باشن و هر روز برای دریافت رتبه بهتر در گوگل تلاش کنن.
تعیین و سئو کلمات کلیدی مورد نظر سایت
بررسی و آنالیز موقعیت Serp رقبا در کلمات کلیدی مورد نظر
تمرکز و تقویت کلمات کلیدی تک سیلابی، دو سیلابی و سه سیلابی
بهبود رتبه کلمات کلیدی ترکیبی
تولید محتوای سئو شده با کلمات کلیدی مورد نظر و . . .