فهرست این صفحه
- 1 چگونه از طریق اینترنت پولدار شویم؟
- 1.1 دَه ایده پولساز اینترنتی
- 1.1.1 1-کسب درآمد از طریق فروش اطلاعات (فروش تخصص و مهارتهای خود، پولسازترین ایده ممکن)
- 1.1.2 2-کسب درآمد از طریق طراحی و ساخت وب سایت (راه اندازی خدمات طراحی سایت)
- 1.1.3 3-کسب درآمد از طریق فروش محصولات دیجیتالی و دانلودی (فروش محصولات دیجیتالی، دانلودی مثل فروش عکس، قالب و پوسته سایت، برنامه و اپلیکیشن و…)
- 1.1.4 4-کسب درآمد از طریق سیستم همکاری در فروش (راه اندازی فروشگاه اینترنتی برای فروش محصولات دیگران مثل دیجی کالا، بامیلو و …)
- 1.1.5 5-کسب درآمد از طریق سئو و بهینه سازی سایت (راه اندازی خدمات سئو و بهینه سازی سایت)
- 1.1.6 6- کسب درآمد از طریق خدمات اینستاگرام (فروش فالور، لایک و ویو اینستاگرام)
- 1.1 دَه ایده پولساز اینترنتی
- 2 جمع بندی چگونه از طریق اینترنت پولدار شویم؟
چگونه از طریق اینترنت پولدار شویم؟
در این مقاله به صورت جامع و کامل به دَه روشی که میتوان از طریق اینترنت به درآمدهای بسیار بالایی رسید، پرداخته خواهد شد. کسب درآمد کردن از طریق اینترنت و صفحات مجازی به هیچ عنوان نیازی به سرمایه اولیه ندارد و با دست خالی هم میتوان وارد این حرفه شد. به دلیل فراگیر شدن صفحات مجازی در بین کلیهی کشورها، کسب درآمد کردن از اینترنت و صفحات مجازی، جزو دغدغههای بسیاری از افراد تلقی میشود. برخلاف تصور اکثریت افراد، راه اندازی کسب و کار اینترنتی، دشوار و دسترس ناپذیر نیست؛ بلکه کاری بسیار در دسترس است که طی مدت زمان کوتاهی میتوان در آن زمینهها شروع به کار کرد. کسب و کار اینترنتی یکی از مشاغل پردرآمد در جهان محسوب میشود. در ادامه روشهای کسب درآمد از طریق اینترنت و صفحات مجازی ذکر خواهند شد. لازم به ذکر است که این ایدهها 100درصد تضمینی است و شما میتوانید با عملی کردن هر کدام از آنها، به درآمدهای بسیاری خوبی دست پیدا کنید.
دَه ایده پولساز اینترنتی
1-کسب درآمد از طریق فروش اطلاعات (فروش تخصص و مهارتهای خود، پولسازترین ایده ممکن)
2-کسب درآمد از طریق طراحی و ساخت وب سایت (راه اندازی خدمات طراحی سایت)
3-کسب درآمد از طریق فروش محصولات دیجیتالی و دانلودی (فروش محصولات دیجیتالی، دانلودی مثل فروش عکس، قالب و پوسته سایت، برنامه و اپلیکیشن و…)
4-کسب درآمد از طریق سیستم همکاری در فروش (راه اندازی فروشگاه اینترنتی برای فروش محصولات دیگران مثل دیجی کالا، بامیلو و…)
5-کسب درآمد از طریق سئو و بهینه سازی سایت (راه اندازی خدمات سئو و بهینه سازی سایت)
6- کسب درآمد از طریق خدمات اینستاگرام (فروش فالور، لایک و ویو اینستاگرام)
7-کسب درآمد از طریق سایتهای فروش عضویت ویژه
8-کسب درآمد از طریق مشاوره
9- کسب درآمد از طریق وبسایتهای تبلیغاتی
10-کسب درآمد از طریق تولید محتوا
در ادامهی مقاله به صورت مفصل در مورد شش مورد از این ایدهها صحبت خواهد شد.
1-کسب درآمد از طریق فروش اطلاعات (فروش تخصص و مهارتهای خود، پولسازترین ایده ممکن)
راه اندازی کردن یک وبسایت آموزشی، میتواند از ایدههای پردرآمد و پولساز برای افراد دارای تخصص و علاقمند به آن باشد. هر فرد متخصص و پرتلاشی با استفاده از فروش تخصص و مهارت خود، میتواند درآمد ماهیانه خود را افزایش داده و از شغل خود لذت ببرد. برای راهاندازی این کسب و کار، شما به یک وب سایت نیاز خواهید داشت تا محصولات آموزشی خودتان را در صفحات مجازی به فروش برسانید. یکی از سوالات پرتکراری که در مورد شروع این کسب و کار پرسیده میشود، این است که آیا برای راه اندازی یک وب سایت، مهارت برنامهنویسی و کدنویسی الزامی است؟
باید پاسخ داد که خیر، حتما برای راه اندازی یک وب سایت، برنامه نویسی و کد نویسی جزو الزامات آن نیست. حتی بدون مهارت کدنویسی هم، میتوان یک وبسایت کاملاً حرفهای را در کمتر از یک ساعت راهاندازی کرد و محصولات آموزشی خود را در قالب فایلهای دانلودی بر روی سایت قرار داد و به فروش رسانید. این محصولات آموزشی، میتواند در قالب فایلهای pdf، پادکستها و ویدئو باشد.
اولین گام برای راهندازی یک وبسایت آموزشی، شناسایی و مشخص کردن حوزه فعالیتی است که در آن تخصص و مهارت دارید؛ یعنی با توجه به تخصص و مهارت باید قدم در یک راه نهاد و برحسب آن بتوان درآمد قابل قبولی را کسب کرد. تخصصها و مهارتهایی که میتوان براساس آنها یک وب سایت آموزشی را طراحی کرد و آنها را در معرض آموزش و فروش قرار داد، عبارتند از: زبان انگلیسی، قانون جذب، سخنرانی، کسب و کار اینترنتی و …
برخلاف تصور برخی از افراد که تبدیل کردن تخصص و مهارت به فایلهای آموزشی را کاری سخت و دشواری میدانند، این کار اصلا سخت و دشوار نیست؛ بلکه بسیار راحت و زود انجام میباشد. فایلهای آموزشی برای قرار گرفتن در سایت میتواند در قالب کتابهای الکترونیکی، فایلهای صوتی و پادکستها و همچنین ویدئوهایی از خودتان باشد. اگر ترس حضور در مقابل دوربین را دارید و آن کار برایتان دشوار است، میتوانید از صفحه مانیتورتان فیلمبرداری کرده و آن را در معرض اشتراک و فروش قرار دهید.
یکی دیگر از سوالهای پرتکراری که پرسیده میشود، این است که چه کسانی حاضر هستند تا از وب سایت ما خرید کنند؟
در پاسخ باید گفت که قطعاً افراد بسیار زیادی هستند که به تخصص و مهارت شما علاقمندند و در تلاش برای یادگیری آنها هستند. اگر تخصص کافی و ایده مناسبی برای آموزش دادن داشته باشید، خریداران قطعا به سراغ وب سایت شما خواهند آمد تا محصولات را خریداری کنند و به یادگیری آنها بپردازند. البته باید در کنار تخصص، به جذب ترافیک هم توجه کرد؛ یعنی برای وب سایت تولید محتوا انجام داد تا بتوان مخاطبانی را جذب کرد. قطعاً بهترین راه جذب ترافیک، تولید محتوای هوشمندانه است.
انتخاب یک ایده مناسب برای کسب درآمد از اینترنت، میتواند به دو صورت باشد. اولین مورد فعالیت در حوزهای است که در آن تخصص و مهارت دارید؛ یعنی با آموزش دادن زمینههایی که در آن مهارت و تخصص دارید، در قالب فایل و ویدئو و … میتوانید آنها را در وب سایتتان به فروش برسانید. دومین مورد هم فعالیت در حوزههایی است که در ادامه این مقاله در مورد آنها بحث خواهد شد.
2-کسب درآمد از طریق طراحی و ساخت وب سایت (راه اندازی خدمات طراحی سایت)
یکی دیگر از ایدههای کسب درآمد اینترنتی، راه اندازی خدمات طراحی و ساخت وب سایت میباشد. افرادی که بتوانند مهارت برنامه نویسی و کدنویسی را یاید بگیرند و به صورت تخصصی به طراحی سایتها بپردازند، درآمد بالایی را از این شیوه کسب خواهند کرد. البته همیشه هم داشتن تخصص برای طراحی سایت الزامی نیست. حتی بدون داشتن علم برنامه نوسی و کدنویسی میتوان یک سایت را طراحی کرد. اما چگونه این کار شدنی است؟ باید گفت که همیشه برای طراحی سایت، علم کدنویسی و برنامه نویسی نیاز نیست و میتوان بدون داشتن این مهارتها نیز یک سایت حرفهای طراحی کرد. تنها راه حل این شیوه، کارکردن با سایتسازهای رایگان، مانند وردپرس میباشد. وردپرس یک سایت ساز کاملا رایگان است که 80 درصد از کل وب سایتهای دنیا توسط آن طراحی شدهاند. وردپرس امکان طراحی یک سایت کاملاً حرفهای را بدون هیچ کدنویسی، برای مشتریان خود فراهم میکند. این سایت دارای یک پنل مدیریت کاملا ساده است که میتوان توسط آن هر تغییری را روی سایت خود و مشتریان اعمال کرد. یاد گرفتن کار با این ابزار به هیچ عنوان دشوار نیست و در کمتر از چندین روز میتوان آن را به صورت جامع یاد گرفت و به طراحی سایت پرداخت و به درآمدهای میلیونی در ماه رسید.
3-کسب درآمد از طریق فروش محصولات دیجیتالی و دانلودی (فروش محصولات دیجیتالی، دانلودی مثل فروش عکس، قالب و پوسته سایت، برنامه و اپلیکیشن و…)
روش دیگر کسب درآمد از طریق صفحات مجازی، فروختن محصولات دیجیتالی و دانلودی اعم از تصاویر، پایاننامه، نمونه سوالات، اپلیکیشن موبایل، قالب و پلاگین وردپرس و… است. با طراحی کردن یک سایت به عنوان فروشگاه و قرار دادن محصولات دیجیتالی و اینترنتی برای فروش در آن، میتوان درآمد قابل قبولی را به دست آورد. محصولات دیجیتالی و دانلودی به گونهای هستند که پس از پرداخت هزینه خواسته شده برای آن کالا یا فایلها، به صورت اتوماتیک برای فرد خریدار ارسال میشوند. در فروش محصولات دیجیتالی و دانلودی به هیچ گونه قراردی که بین خریدار و فروشنده انعقاد شود، احتیاجی نیست. روش کسب درآمد از طریق اینترنت با فروش محصولات دیجیتالی و دانلودی همانند راهاندازی فروشگاه اینترنتی میباشد؛ با این تفاوت که در این روش شما محصولات فیزیکی خود و دیگران را به فروش نمیرسانید و در این صورت هم نیازی به درگیر شدن با اداره پست و ارسال کالا نخواهد بود. چه بسا وب سایتهایی که با فروش کارت شارژ، پلاگین و قالبهای وردپرس، فروش فایلهای فتوشاپ و… درآمدهای بسیار بالایی را در ماه کسب کردهاند؛ برای مثال، کافه بازار یک نمونه موفق است که از طریق فروش محصولات دیجیتالی توانسته است به شهرت و درآمد بالا برسد.
4-کسب درآمد از طریق سیستم همکاری در فروش (راه اندازی فروشگاه اینترنتی برای فروش محصولات دیگران مثل دیجی کالا، بامیلو و …)
از روشهای دیگر کسب درآمد توسط اینترنت، میتوان سیستم همکاری در فروش یعنی فروختن محصولات و خدمات شرکتهای دیگر را نام برد. این مورد بدین گونه است که شما یک وب سایت راهاندازی میکنید و به ازای فروش کالاهای دیگران، مبلغی به عنوان پورسانت از شرکت یا فرد صاحب کالا دریافت میکنید. برخلاف تصور افراد، کسب درآمد از این روش، نه تنها بی دردسر و بدون دشواری است، بلکه کسب درآمد از آن هم بسیار بالا است. بزرگترین فروشگاهها در ایران و جهان، توانستهاند از طریق این روش، به درآمدهای میلیاردی در روز برسند؛ فروشگاههایی اعم از آمازون و علی بابا در جهان و دیجی کالا، بامیلو و 5040 و … در ایران توانستهاند به این جایگاه دست یابند. کسب ذرآمد از طریق سیستم همکاری در فروش، مناسب برای اشخاصی است که نمیخواهند اقدام به تولید محصولات فیزیکی و آموزشی بکنند. این افراد با راهاندازی یک وب سایت، از فروش کالاهای دیگران پورسانت دریافت میکنند. برای مثال، دیجی کالا هفت سال پیش، کسب و کار خود را با راهاندازی سیستم همکاری در فروش شروع کرده است و امروز به درآمدهای میلیاردی در روز رسیده است.
5-کسب درآمد از طریق سئو و بهینه سازی سایت (راه اندازی خدمات سئو و بهینه سازی سایت)
یکی از پردرآمدترین مشاغل در جهان، بهینه سازی سایت و سئو میباشد. سئو، بهینه سازی کردن سایت برای موتورهای جستجوگر است. با یاد گرفتن خدمات سئو و بهینه سازی سایت به صورت تخصصی، میتوان زمینه ایجاد شغلهای متعددی را برای خود ایجاد کرد. یک سئوکار حرفهای، باید کاری انجام دهد که وب سایتهای خواسته شده توسط مشتریانش، با توجه به کلمات کلیدی سرچ شده، در نتایج اولیه گوگل نشان داده شود. در زمان حال که تعداد طرفداران صفحات مجازی در حال افزایش است، یک سئوکار حرفهای هرگز بیکار نمیماند. علم سئو نسبت به علم برنامه نویسی بسیار سادهتر است و اکثر شرکتها به دنبال یک سئوکار حرفهای هستند. برای پیدا کردن چنین شرکتهایی کافی است در صفحات مجازی اعم گوگل و دیوار و شیپور و … به جستجو بپردازید و راحت استخدام شوید تا به کسب درآمد بپردازید.
6- کسب درآمد از طریق خدمات اینستاگرام (فروش فالور، لایک و ویو اینستاگرام)
یکی دیگر از روشهای کسب درآمد از طریق اینترنت، خدمات اینستاگرامی مانند فروختن لایک و فالور و ویو اینستاگرام میباشد. اینستاگرام یکی از شبکههای اجتماعی پرطرفدار در ایران است. بیش از 60 درصد کاربران ایرانی از این شبکه اجتماعی استفاده میکنند. به دلیل استفاده زیاد افراد از این شبکه و محبوبیت آن در بین افراد، این شبکه اجتماعی یک موقعیت عالی را برای کسب درآمد و پولسازی در اختیار کاربرانش قرار میدهد تا با صرف کمترین زمان ممکن بتوانند به درآمدهای بالایی برسند. روزانه با چندین ساعت فعالیت در این وب سایت، میتوان به درآمد میلیونی دست یافت. فعالیت کردن در این زمینه، علاوه بر این که زمانگیر نیست، بلکه به هیچ تخصص و مهارت خاصی هم نیاز ندارد و به راحتی میتوان وارد آن حوزه شد و فعالیت کرد و به درآمدهای بسیار بالایی دست یافت.
جمع بندی چگونه از طریق اینترنت پولدار شویم؟
در این مقاله دَه روش از ایدههای اینترنتی که میتوان توسط آنها به کسب درآمد پرداخت، نام برده شده است. سپس شش مورد از پرطرفدارترینِ آنها به صورت مفصل مورد ارزیابی قرار داده شده است. اولین موردی که در این مقاله در مورد آن توضیح داده شده، کسب درآمد از طریق فروش اطلاعات، یعنی فروش تخصص و مهارت خود در قالب فایلهای pdf، پادکست و ویدئو است. دومین مورد، طراحی و ساخت وب سایت، به دو صورت تخصصی به صورت برنامه نویسی و کدنویسی، و غیرتخصصی به صورت سایت ساز رایگان وورد پرس میباشد. سومین مورد، فروش محصولات دیجیتالی و دانلودی اععم از پایان نامه، تصاویر، اپلیکیشن موبایل و … میباشد. چهارمین موردی که برای کسب درآمد در مورد آن بحث شده است، سیستم همکاری در فروش است. به گونهای که در ازای فروش هر کالا از کالاهای دیگران، برای آن پورسانت دریافت شود. پنجمین مورد، سئو و بهینه سازی سایت میباشد؛ یعنی سئوکار طبق خواسته مشتریانش، سایت را به گونهای طراحی کند که در هنگام سرچ کردن کلمهای، مطابق با کلمات کلیدی آن، موارد خواسته شده مشتریانش در اولویت نشان دادهها قرار گیرد. آخرین موردی که در مقاله به آن اشاره شده است، کسب درآمد از طریق خدمات اینستاگرامی، یعنی فروش لایک و ویو و فالور میباشد.